Havens fugle.

Jeg har en fugle venlig have. Der er meget krat fuglene kan gemme sine reder i, og en masse buske med bær som de kan spise. Jeg fodre fuglene både sommer, og vinter.

Fuglene er mine fotomodeller så jeg hopper rundt og fotografere dem i haven.

Jeg har 4 kamera og en del optikker som går fra 105mm. macro til 600mm. tele.

Det sidst købte kamera er et Canon EOS 5Ds. Det er et fuldformat kamera med hele 50,6 Mpix

Det er det lille "s" der gør forskellen.

Det er nogle år siden jeg besluttede mig for at den skulle være fuglenes have, først gav jeg min plæneklipper til en nabo, og smed min grensaks væk, så var det bare at lade naturen om resten.

Naturen gør ikke altid som ventet den følger ingen faste regler. Grensaksen har jeg fundet igen. Så jeg har den hvis der er en gren der ikke lige passer mig, eller hvis jeg pludselig ikke kan finde fuglebadet fordi haven har skjult det. Da jeg ikke har noget at bruge en plæne til var det nemt at droppe den. Nu laver jeg sammen med min elskede Snubi, de stier som der er brug for så vi kan komme rundt i haven. Nu har jeg haven fyldt med bier og insekter til glæde for mig og fuglene. Jeg bruger haven meget mere nu. Når jeg fotografere livet i haven. Der er utrolig mange fugle i haven nu. Også flere arter som bor i haven. Ikke bare besøger den, men bygger rede i haven.

Det er en lille have kun 600 m2 men den er fyldt med fugle, og reder, hele året.